top of page

EXPERTISE

ONTWIKKELING

Zuyd Vastgoed ontwikkelt projecten van initiatief tot realisatie en beheer. Indien gewenst verzorgen wij de gehele realisatie met risicodragend projectmanagement. Hierbij staan wij telkens in nauw contact met de opdrachtgever en de eindgebruiker.

Ontwikkeling plannen
Projectmanagement

PROJECTMANAGEMENT

Projectmanagement is een van onze specialiteiten. Wij beheren uw bouwprojecten. Van voorbereiding en planning tot en met de uitvoering en afronding. Of het nu gaat om de nieuwbouw, herontwikkeling of renovatie van bestaand vastgoed, Zuyd Vastgoed managet uw volledige bouwproject. Wij zorgen voor een totale ontzorging bij al uw projecten, met oog voor kwaliteit en een optimaal eindresultaat.

ADVISERING

Zuyd Vastgoed adviseert u bij al uw vastgoedvraagstukken. Diensten zoals het opstellen van locatiestudies, technische- en financiële haalbaarheidsanalyses, exploitatieadvies, en een programma van eisen behoren tot onze kerntaken. Hierbij stellen wij de wensen van de opdrachtgever altijd centraal. Voor een optimaal resultaat zijn wij betrokken vanaf de initiatiefase. Onze kennis en ervaring kunnen wij dan optimaal inzetten voor het beste eindresultaat.

ZORGVASTGOED

We zien dat zorginstellingen zich steeds meer toeleggen op hun kerntaak: zorg. Inmiddels realiseren wij projecten voor een groot aantal zorginstellingen en een woningcorporatie. Voor de overdracht van zorgvastgoed hebben wij een geheel eigen werkwijze ontwikkeld, die als basis dient om de splitsing tussen zorg en vastgoed op een verantwoorde manier vorm te geven. Door flexibel te kijken naar het bezit, de doelgroep en de zorginstelling onderscheiden wij ons en hebben wij diverse complexen met goed resultaat overgenomen.

bottom of page