top of page

OVER ONS

ZUYD VASTGOED

Projectontwikkelaar Zuyd Vastgoed bouwt levensvisies. Fijne en groene buurten waar het aangenaam wonen, leven en werken is. Voornamelijk op goede locaties met de juiste partners en met baanbrekendeduurzame technieken. Wij bouwen vooruit. Mee met de klant, de buurt, de maatschappij.

st-jozefssjoel-3.jpg

VISIE

Projecten met visie waar juist behoefte aan is
Zuyd Vastgoed ontwikkelt totaalvisies. Wij bouwen buurten waarin elk gebouw, elke straat en elke aanplanting, bijdragen aan het totaalconcept. Een integraal plan vormt de strategische basis van elk onderdeel van het verdere project: van de architectuur tot de invulling van de commerciële ruimtes, de groenaanleg en de verankering van de site in de lokale buurt.


Band met de buurt
Wij streven naar een sterke band met de buurt. Zuyd Vastgoed gaat solide, langdurige partnerships aan met buurtbewoners, lokale besturen en professionele stakeholders. Zodat al onze projecten lokaal gedragen en geïntegreerd zijn. Onze herbestemmingsprojecten, woon- en werksites geven buurt en stad een sterke socio-economische impuls. Zo bouwen we samen aan de toekomst.


Ervaring en knowhow
Zuyd Vastgoed combineert de kracht van decennialange ervaring met de knowhow van de toekomst. Ons gedreven team zorgt voor een efficiënte, doelgerichte ontwikkeling van zelfs het meest complexe project. Onze medewerkers houden de vinger aan de pols van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Onze duurzame materialen, state of the art technieken en hoogkwalitatieve afwerking overstijgen de strengste kwaliteitseisen.


Menselijke aanpak
Ondanks de hoge vlucht die we de afgelopen jaren namen, zijn we als vastgoedonderneming op mensenmaat gebleven. Wij kennen onze klanten en werken al jaren met dezelfde vakmensen, een woord is voor ons een woord. Omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de beste investering is.


Duurzaam engagement
Als sociaal verantwoorde onderneming zijn we bijzonder begaan met ecologie en de socio-economische context van onze projecten. We willen zorg dragen voor de toekomstige generaties. Daarom zet Zuyd Vastgoed proactief in op vooruitstrevende duurzame materialen en technieken. We investeren groots in nieuwe woonvormen en in groene, aangename leefomgevingen.

st-jozefssjoel-3.jpg

WAARDEN

Authenticiteit
Zuyd Vastgoed is een onderneming dat op elk niveau doordrongen is van waarden als respect, loyaliteit en integriteit. Zowel in onze professionele en klantencontacten als in de omgang met de collega’s. We zijn in de eerste plaats een menselijke onderneming, met een horizontale bedrijfscultuur en een warme sfeer.


Doelgerichtheid
Als ontwikkelaar met heel wat ervaring in grote projecten, zijn we in staat om elk project efficiënt en doelgericht te ontwikkelen. Dankzij een strakke timing, een efficiënt projectmanagement en een gedreven team samen externe expertise in elk domein. Samen realiseren we gaan wij de uitdaging aan om onze gezamenlijke visie te realiseren.


Betrokkenheid
We zijn een sociaalvoelend, geëngageerd bedrijf. Met een grote betrokkenheid bij al onze projecten. We voeren een open dialoog met lokale besturen, buurtbewoners en stakeholders. Onze projecten moeten een verschil maken. Voor de bewoners, voor de buurt en de regio.


Menselijkheid
We hechten het grootste belang aan kwaliteitsvolle relaties en heldere, transparante afspraken. Verregaande service en persoonlijk contact zijn voor ons essentieel. We zorgen voor een individuele en intensieve begeleiding van onze klanten. We beantwoorden hun wensen.


Kennis en expertise
In de loop der jaren hebben we mooie en bijzondere projecten gerealiseerd. Binnen Zuyd Vastgoed beschikken we over heel wat mogelijke competenties om ook de meest complexe projecten te verwezenlijken. Daarnaast brengen we in elke fase ook de beste externe partners rond de tafel om van elk project een succesverhaal te maken. De laatste jaren in onze knowhow sterk gegroeid op het vlak van zorgvastgoed. Verschillende huisvestingsvraagstukken hebben wij kunnen beantwoorden met nieuwe efficiënte maar huiselijke woonvormen en door transformatie van bestaande vastgoed.

st-jozefssjoel-3.jpg

COMPACT, PERSOONLIJK, DIRECT

Met een compact team van specialisten houden we er een no-nonsense instelling op na. We brengen partners bij elkaar die er net zo over denken en hebben vaak aan een half woord genoeg. Samenwerken en teamwork staan centraal, tegelijkertijd heeft ú altijd één vaste contactpersoon. Hij of zij is uw aanspreekpunt en maakt alle beloftes persoonlijk waar.

bottom of page